IKI

Profil

IKI je privatno telekomunikacijsko društvo osnovano 1991. godine. Naše aktivnosti usmjerene su prema telekomunikacijskim operaterima, financijskim institucijama i kritičnim infrastrukturama u procesu tranzicije s postojećih telekomunikacijskih mreža i usluga na novu generaciju sigurne i pouzdane infrastrukture.

IKI je počeo kao razvojna softverska tvrtka razvojem softvera za SCADA sustave u nacionalnom i regionalnim dispečerskim centrima u elektroprivredi.

Od 1994. godine IKI proširuje svoje aktivnosti na polje telekomunikacija. Zahvaljujući stalnom tehničkom usavršavanju, prvenstveno u centrima za obuku stranih partnera, IKI se profilirao kao tvrtka sposobna pružiti podršku telekomunikacijskim operaterima, kritičnim infrastrukturama i većim tvrtkama na polju planiranja mreža, konzultacija, naprednih instalacija i tehničke podrške, obuke, mjerenja i testiranja mreža te uređivanja mrežnog prometa.

IKI je financijski stabilna i profitabilna tvrtka koja od kolovoza 2007. godine posluje u novom poslovnom prostoru s uredima, učionicama, salama za sastanke, mjernim laboratorijem i skladištem.

Od početka 2011. IKI se ponovo počinje baviti i razvojem. Nakon dvije godine razvoja nastao je SITO nadzorni sustav koji kontinuirano prati sve TLS/SSL kriptirane transakcije i pruža key performance indikatore (KPI) za sigurnost, raspoloživost i performanse. SITO IP POS je bilo finalist na Cartes, Sesames Awards u Parizu, 2013. u IT Security kategoriji te na MPE, MPE Awards u Berlinu, 2014. u Data Information kategoriji. IKI nastavlja brzi tempo tehnoloških inovacija i početkom 2015. razvija i SSLNAC, specijalizirani, moćni, virtualni kontroler za internetske TLS/SSL transakcije. SSLNAC je bio finalist na Cartes, Sesames Awards u Parizu, 2015. u Connected Objects Applications kategoriji te na Mobile Money & Global Payments u Istanbulu, 2015. u IT Security kategoriji.

Danas se IKI pretežno bavi konzultacijama, integracijom sustava, mjerenjima i kibernetičkom sigurnošću za Telekom operatere i druge kritične infrastrukture poput Elektroprivrede i Vodoprivrede.


Lokacija i Kontakt

IKI d.o.o • Rapska 42 • 10000 Zagreb • Hrvatska • Telefon: +385 (1) 3665788

E-pošta: prodajaKODiki.hr (umjesto KOD upisati "@")


Temeljni podaci

IKI d.o.o.
MBS 080009853
OIB 84722743383
Registarski sud Trgovački sud u Zagrebu
Tvrtka IKI informatika konzalting inženjering, d.o.o.
Skraćena tvrtka IKI d.o.o.
Sjedište Zagreb, Rapska 42
Pravni oblik društvo s ograničenom odgovornošću
Temeljni kapital 28.000,00 kuna uplaćen u cijelosti
Poslovni račun
1 Erste & Steiermärkische Bank d.d.
Sjedište Jadranski trg 3a, 51000 Rijeka, Hrvatska
IBAN HR68 2402 0061 1004 7088 5
SWIFT ESBCHR22

Kliknuti ovdje za IKI d.o.o. osobe ovlaštene za zastupanje i druge informacije u SUDSKOM REGISTRU