IKI

Istanbul - PayExpo Awards 2015

SSLNAC virtualni Network Access Controller za TLS/SSL platne transakcije ušao je u uži izbor za Global Payments Awards 2015. u kategoriji Securing Payments. PayExpo Istanbul konferencija okrenuta je sudionicima iz cijelog platnog ekosustava uključujući banke, financijske kuće, trgovce, državne institucije, prijevoznike, tvrke u turizmu i razonodi, gaming skupine, telekomunikacijske i IT tvrtke iz Turske i cijelog svijeta.

Paris - SESAMES Awards 2015

SSLNAC virtualni Network Access Controller za TLS/SSL platne transakcije je finalist CARTES SESAMES 2015 nagrade u kategoriji Connected Objects Applications (IOT - internet of things, M2M – machine to machine, wearables, smart objects). SESAMES nagrada, koja ove godine slavi 20. godišnjicu, je neupitan dokaz izvrsnosti i nagrađuje najbolje inovacije u tekućoj godini na polju digitalne sigurnosti i plaćanja.

Berlin - MPE Awards 2014

Nakon finala CARTES SESAMES nagrada IKI SITO IPPOS transakcijski nadzorni sustav postigao je još jedan uspjeh ulaskom u finale MPE nagrada u Berlinu. IKI SITO IPPOS ušao je u finale u kategoriji podaci i informacije (Data Information). MPE nagrada dodjeljuje se u sklopu MPE konferencije u Berlinu te je namijenjena tvrtkama koje su ostvarile najveće inovacije i najbolje rezultate u polju novčanih transakcija.

Paris - SESAMES Awards 2013

IKI SITO IPPOS transakcijski nadzorni sustav ušao je među tri finalista CARTES SESAMES nagrada u Parizu za 2013. godinu u kategoriji IT security. SESAMES nagrade za najveće inovacije na području pametnih kartica, digitalne sigurnosti, identifikacije, sigurnih transakcija i beskontaktnih tehnologija dodjeljuju se od 1996. godine i smatraju se najvažnijim Europskim nagradama za inovacije na području platnih transakcija.