IKI

SSLNAC virtualni Network Access Controller za TLS/SSL platne transakcije ušao je u uži izbor za Global Payments Awards 2015. u kategoriji Securing Payments. PayExpo Istanbul konferencija okrenuta je sudionicima iz cijelog platnog ekosustava uključujući banke, financijske kuće, trgovce, državne institucije, prijevoznike, tvrke u turizmu i razonodi, gaming skupine, telekomunikacijske i IT tvrtke iz Turske i cijelog svijeta.


SSLNAC je ušao u uži izbor za Global Payments Awards 2015. u kategoriji Securing Payments na PayExpo, Istanbul, Turska. Nakon glasanja putem emaila i društvenih mreža konačni pobjednici su proglašeni na samoj konferenciji.

SSLNAC virtualni Network Access Controller (NAC) za TLS/SSL platne transakcije objedinjuje u jednom virtualnom uređaju TLS/SSL siguran pristup i ubrzavanje, TPDU NII transakcijsko usmjeravanje, provjeru statusa servisa, TCP multipleksiranje i TCP KeepAlive te detaljne zapise o transakcijama. SSLNAC je prvenstveno namijenjen za koncentraciju i terminaciju POS terminalskih i web-shop platnih transakcija kroz zamjenu starih NAC uređaja i generičkih SSL ubrzivača, ali je također primjenjiv i za druge slične generičke TLS/SSL transakcije poput npr. TLS XML transakcija.

SSLNAC je sigurno rješenje za budućnost jer je baziran na otvorenoj Linux platformi s najnovijim testiranim verzijama OpenSSL biblioteke te svježim enkripcijskim algoritmima i zakrpama (iako također podržava i stariji SSL /TLS ako je potrebno). Zbog takve otvorene arhitekture SSLNAC može brže i efikasnije primjenjivati najnovije enkripcijske algoritme i sigurnosne zakrpe nego što je to moguće na starim hardverskim uređajima i nestandardnim protokolima.